La Botiga

Nous ecològiques La Barberana

Per nosaltres és primordial un gran respecte per la Natura, donant sostenibilitat al nostre MÈTODE de fer les coses.

Preferim obtenir menys collita però de la màxima qualitat i equilibrada, que no una gran producció a canvi d’esgotar la terra i de subministrar als arbres productes d’alta toxicitat. L’agricultura bio-dinàmica va ésser la pionera (1924) que va reaccionar front l’agressió al sòl i la Natura per mantenir la fertilitat i l’equilibri de la producció agrícola, enfront de aquella “producció convencional” que po-sava per davant la productivitat, esprement i esgotant els recursos de la terra. Als anys 70 apareix l’agricultura ecològica com una opció que donava viabilitat a un sistema productiu respectuós amb la Natura, però no tan compromès ni global amb ella com la biodinàmica.

Aquest model s’integra dintre d’un corrent de pensament, basat en l’adopció de polítiques econò-miques, socials i ambientals que fomentin un comportament sostenible capaç de satisfer les ne-cessitats de la generació present sense comprometre a les generacions futures.

No podemos encontrar productos que coincida con la selección.

LES BONDATS DE LES NOUS: ALIMENT NUTRITIU I SALUDABLE

Els estudis han demostrat que la fruita seca, en particular els de pela dura, són aliments molt nutritius i bons per a la salut, en particular per al benestar del cor. Un d’aquets estudis realitzat per científics de la Universitat de Scranton, Pennsilvània (EUA), va demostrar que les nous són summament beneficioses per a la salut pel seu alt nivell d’antioxidants i proteïnes. A més dels seus beneficis nutricionals, aquests productes contenen alts nivells de polifenoles, compostos químics antioxidants que ajuden a l’organisme a contrarestar els efectes de les molècules que causen oxidació i danyen a les cèl·lules.

Segons els científics de la Universitat de Scranton, entre tota la fruita seca de pela dura les nous contenen una combinació d’antioxidants major en nombre i qualitat que qualsevol d’ells. L’estudi -que va ser presentat durant la Reunió Anual de la Societat Química Nord-americana- va analitzar els nivells de nutrients en nou tipus de fruits de pela dura: les nous, festucs, ametlles, cacauets (maníes), nou de Brasil, pinyons, anacard (castanya de cajú o nou de l’Índia en diferents països), macadamias i pacanas. Todos estos productos son ricos en nutrientes como vitamina E, minerales, y ácidos grasos monoinsaturados y ploiinsaturados. Los científicos encontraron que la nuez contenía más antioxidantes polifenoles que cualquier otro fruto.

"Un grapat de nous conté gairebé dues vegades més antioxidants
que una quantitat equivalent d’una altra fruita seca de pela dura que es consumeix comunament".

"lamentablement la gent no menja suficients nous.
I aquest estudi mostra que s’ha d’ingerir més d’aquest producte com a part d’una dieta sana"

El Doctor Vinson, Director de l’estudi de la Universitat de Scranton, va trobar que les nous no només contenen més antioxidants que #altre fruita seca, sinó que a més els antioxidants que conté són molt més poderosos i potents. concloent que els polifenoles antioxidants de la nou són entre quatre i 15 vegades més potents que la vitamina I molt beneficiosa pels seus potents efectes antioxidants.

A més un altre avantatge per triar a la nou com una font d’antioxidant, diu el Doctor Vinson, és que no sol menjar-se torrada com altres fruits secs. “La calor que es desprèn en torrar el fruit en general redueix la qualitat dels seus antioxidants", afirma. “La gent menja nous crues i sense torrar, i així s’obté tota l’efectivitat d’aquests compostos", agrega.

LES NOUS I ELS GREIXOS BONS

Una creença equivocada sobre aquests productes, per la qual no se solen menjar grans quantitats d’ells, és que es pensa que engreixen pel seu alt contingut de calories i greixos.Però tal com assenyala el doctor Vinson, “les nous contenen grasses poliinsaturadas i monoinsaturadas, que són ‘grasses bones’, i no contenen els nocius greixos saturats que poden causar es-trenyiment de les artèries".

I per completar els seus beneficis com a aliment “gairebé perfecte", les nous són una font rica de proteïnes d’alta quantitat, que segons els investigadors poden substituir a la carn, a més de vita-mines, minerals, fibra i estan lliures de làctics i gluten.

Segons el doctor Vison, “n’hi ha prou amb menjar unes set nous al dia
per obtenir tot el potencial dels beneficis per a la salut d’aquests productes".

ENVIAMENT GRATUÏT

Enviament gratuït en comandes
de més de 150€.

COMPRA SEGURA

Acceptem paypal, transferència,
i targeta de crèdit

DEVOLUCIONS

Garantia de devolució 100%,
Consuteu les condicions.

ATENCIÓ Al CLIENT

info@labarberana.cat