Nous Ecològiques SERR

Les Nous SERR tenen una mida de 28 mm i més (és la nou més petita), i són les nous més primerenques. Sabor intens i equilibrat en boca.

AGRICULTURA ECOLÓGICA I BIODINÀMICA

Collita 2019 ESGOTADA / Següent producció setembre 2020

16,00 €
No está disponible
SKU
SERR

IVA y costes de envío incluidos

És la nou més primerenca i més sensible, es recull la primera quinzena de setembre amb dia fruit i lluna ascendent, el que li dóna el màxim potencial organolèptic i la millor conservació. (és un criteri observat tot el procés de recol·lecció per aconseguir el millor punt de maduració, nutritiu i d’energia vital). 

Segueix un procés de selecció prèvia per ésser disposada en safates pel seu assecat al sol. Un cop aconseguit un grau d’humitat adequat al gra es segueix un procés de selecció i envasat manual en bosses de malla de 0,5 kg i 5 kg.(En aquesta varietat no es fa el format de bossa de 250 gr al buit)  

La nou serr és la que presenta el millor rendiment de quasi un 55% (pes de gra respecte a pes total), en canvi és la varietat més petita de totes amb un calibre de 28 mm i més. 

Les propietats organolèptiques li donen un sabor intens i equilibrat en boca.

Els factors d’energia vital són ponderades mitjançant la cristal·lització sensible, presentant una imatge harmoniosa i equilibrada.
ENVIAMENT GRATUÏT

Enviament gratuït en comandes
de més de 150€.

COMPRA SEGURA

Acceptem paypal, transferència,
i targeta de crèdit

DEVOLUCIONS

Garantia de devolució 100%,
Consuteu les condicions.

ATENCIÓ Al CLIENT

info@labarberana.cat